Czekoladka bardziej miała być eksperymentem polewy który... nie wyszedł :( Miała wyjść bardziej spękana polewa. Na próbce wyszło, ale na czekoladce nie. Pewnie dlatego, bo na płaskiej powierzchni ładnie się to rozłożyło a na wypukłej czekoladce spłynęło. Wcześniej nie wzięłam tego pod uwagę. Jednak potem dorobiłam jeszcze kratkę z lukru i uważam, że nie jest źle :) Na pewno do czegoś to wykorzystam.
A wy co myślicie? Widać w ogóle te spękania? ;D
Szczerze mówiąc bez sensu dałaś tą kratkę z wierzchu. Mogłaś dać posypkę czy coś takiego i byłoby lepiej, Ale troszkę widać spękania :)
OdpowiedzUsuńAle robiłam to na upieczonym wyrobie i już mi się nie chciało robić tych kilku malutkich kuleczek, piec ich a potem przyklejać :/
OdpowiedzUsuń