1. Z kremowego koloru lepię kulkę, spłaszczam i przecinam w połowie.
2. Gdy już mam 2 równe części, lepię z nich kulki.
3. To samo robię z różową modeliną.
4. Wszystkie kulki spłaszczam i nakładam na siebie.
5. "Roluję" cały tort żeby brzegi się wyrównały, wkładam do zamrażarki na ok. 20 min
6. W tym czasie z różowej modeliny lepię wałeczek, kroję i formuję małe kuleczki. Potem sklejam kilka, tak aby wyglądał jak malinki. Mi to za bardzo nie wyszło, cóż, pomińmy...
7. Tort wyjmuję z zamrażarki i kroję go na 8 części, do każdego kawałka wkładam szpilkę.
8. Używam wykałaczki lub igły do zrobienia faktury.
9. Na wierzch nakładam polewę z modeliny i fimo liquid oraz malinę.
10. Teraz tylko pieczenie i gotowe! :)
Pamiętajcie żeby dać znać na co chcielibyście tutorial :)